Vaesner

15. Spillegang: Mekaniske mænd og Ånder

Juli 1914, som husket af Constantine Cornwall.

Jeg passer mit studie. Jeg er kommet lidt bagud med alt det her spion-pjat. Jeg burde være mere voksen end det, jeg kan også godt høre på Fader at han synes jeg sjusker lidt. Men det lader til at den her uge har rettet lidt op på hans holdninger.

Kapellanen ringer og siger, han har fundet ud af noget i nattens løb, som han gerne vil have min hjælp til. Jeg mødes med ham i logebygningen og han siger, at han har snakket med nogle hjemløse skarn, som påstår at der er forsvundet nogle af dem og der er øjne i natten der overvåger dem. På trods af at jeg forklarede ham at de sikkert blot er stukket af fordi de tror de kan finde bedre andre steder, insisterede han på, at vi skulle udforske sagen. Spild af tid, men med lidt held kan jeg overbevise kapellanen om det inden vi er færdige.

Jeg tager hjem, lægger et brev om hvor jeg tager hen for at være sikker, og tager mit ternede jagttøj på, en tom pistol og et par tomme glasflasker med. Jeg forsøger at få fat i Winston og bliver klar over, at han befinder sig i logebygningen, så jeg vil forsøge at overtale ham til at tage med når vi mødes dernede igen. Med ham ved siden, burde vi være sikre, selv i sådan et kvarter.

Da jeg kommer retur til Logebygningen er der rent kaos. Bales m.fl. kom retur med dobbeltgængeren samtidig med at der er nogle der beskylder frk. Highlord for at være besat eller noget. Efter lidt uro får vi spærret dobbeltgængeren, Frk. Highlord og Kapellanen inde. Det sidste var måske en fejl.

De andre har taget Dobbeltgængeren til fange, som opholdt sig i et fartøj. Det viser sig at han var mekanisk og selv-reparerende. Yderst interessant – jeg ser frem til nærmere undersøgelser. Han er lige nu delt i fire dele i hver deres sæk, og bliver holdt fange i vores fangekælder i to separate rum.  Hvordan får de tilstrækkeligt med effektivitet ud af ham? Hvad er hans energikilde? Formår han et omdanne materiale således, at han kan selvreparere?

Dernæst bevæger diskussionen siger over til hvad der er galt med Frk. Highlord. I går var der åbenbart noget postyr hvor Frk. Highlord og O'brian havde lavet noget ballade. Hun virker ikke til at være sig selv. O'brian påstår, at en ånd jagtede hende i går. Vi har hende mistænkt for at være besat. Hun virker også alt for ilter.

Slutteligt diskuterede vi Kapellanen. Der er enighed om, at der må være tale om en misforståelse, heldigvis, og vi får ham ud af cellen og snakker med ham og bliver klar over, at der intet er galt. Vi snakker videre og beslutter os for, at snakke nærmere med Frk. Highlord og blive klar over om hun er besat.

Da vi går ind for at befri hende for at snakke med hende ser vi, at hun er stukket af og har taget Wernsturm med sig. De er dog ikke langt væk, og hdet kommer til væbnet konflikt, som jeg holder mig ude af. Jeg får overtalt Wernsturm til ikke at lave ballade, og vi får Frk. Highlord overmandet og spærret inde igen. Efter lidt snak får vi overtalt Hr. O'brian, som også lader til at reagere lidt voldsomt, til at aflevere sit våben og lade sig spærre inde. Han er måske også besat påstår de andre… jeg synes nu han er meget irsk i sin opførsel, ikke noget usædvanligt at bemærke.

Vi får ddem der havde været i kamp med Dobbeltgængeren og var blevet såret i den proces på sygehuset da vi indser, at Frk. Highlord ikke kan hjælpe dem.

Vi diskuterer sagen igennem og beslutter, som en nødløsning, at undersøge en spirituel løsning på problemet. Kapellanen får således mulighed for at forsøge at uddrive ånderne fra Frk. Highlord inden vi forsøger andet. Uanset hvor meget jeg tror på den videnskabelige metode, så var den spirituelle nu engang den hurtigste i denne situation. Så kan vi prøve videnskaben når det andet har fejlet.

I mellemtiden diskuterer vi muligheden for elektrochok som videnskabelig behandling. Siden Kapellanen lader vente på sig, beslutter vi os for at give dem elektrochok som behandling indtil da. Det bliver, godt nok lidt ulogisk, besluttet at give både O'brian og Frk. Highlord samtidig. Vi får fat i et Asylym og et salatfad til at køre dem derhen.

Da vi bedøver Frk. Highlord er der dog noget, der går galt. Præcist hvad er uvist, men der lader til at sive en ikke-gennemsigtig luftart ud fra hende, som minder om en ånd. Den forsøger at besætte os, men vi forsvinder i et roligt men bestemt tempo fra området. I området omkring cellerne befinder Wernsturm, Frk. Highlord, James Christian og O'brian sig. Da vi kommer tilbage, er ånden væk – har den besat en af dem? Vi må være påpasselig – vi er nødt til at finde ud af hvor ånden er kommet hen.

Vi får Frk. Highlord på sygehuset (hun fik vist rigeligt med æter) men vi har stadig nogle uafklarede spørgsmål. Kan man fjerne ånder med æter? Jeg må huske at have æter på mig hele tiden.

Comments

KaareMKjaer

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.