Vaesner

18. Spillegang: Mystisk forsvinden...

 

Juli 1914, som husket af Constantine Cornwall.

 

Da jeg rydder op, finder jeg en død tigger i en af vores celler. Han lader til at være skudt. Jeg pakker ham ned i en pose og smider ham over i en anden celle. Jeg skal finde ud af hvem det er der har skudt nogen uden at fortælle det til os andre! Hr. Winston påstår at det ikke er ham, der har skudt tiggeren.

 

De andre kommer tilbage fra London. Inden de tog af sted forsøgte Frk. Highlord angiveligt at lave et ritual med katteblod (og hendes eget blod! Hvad har hun gang i?) og de slog undervejs en tigger ihjel. Hvad er det for noget okkult pjat? Har de måske brugt tiggerens blod? Menneskeofring? Det skal der holdes øje med… Jeg synes Frk. Highlord tager sig nogle friheder.

 

Bagefter tog O'Brian, Faderen og Frk. Highlord til London. Frk. Highlord havde lavet en aftale med Hr. Gespenst og forsøgte at bruge den (angiveligt) til at lokke Hr. Gespenst i en fælde, men overraskende nok virkede det ikke. Hvis hun nu havde ladet være med at være så ubehøvlet kunne jeg have hjulpet med at lave en bedre plan. Suk, nogle gange tror jeg mit intellekt bliver spildt med de her mennesker. I London overværede de Hr. Gespenst begå selvmord mens han forsøgte at åbne en portal til stedet med trommerne – ligesom dengang for mange år siden… 

 

Selvmord…? Det virker utroværdigt. Jeg tror der er noget de ikke fortæller. Måske tør de ikke indrømme de har myrdet ham? Eller måske er det mere af det der okkulte pjat? Eller måske var han blevet vanvittig af at lege med disse okkulte ting? Måske er det den sidste lektie der skal tages af det her…

 

Under alle omstændigheder får de et par bøger med derfra. Dem skal vi kigge nærmere på ved senere lejlighed.

 

Frk. Highlord gik helt amok efter det og restituerer nu ved sin bedstemoders gamle hus udenfor Manchester. Ikke overraskende at hun ikke kunne klare presset. Måske er hun til at tale fornuft med når hun kommer tilbage.

 

Rebecca Hennigan, Peter Bales og Olivia Thompson dukker op i hovedkvarteret. Vi snakker lidt frem og tilbage om hvad vi skal gøre nu. Olivia vil gerne forsøge noget af det fjollede åndemaneri i den bog de har taget fra Hr. Gespenst, mens jeg dedikerer min tid til at undersøge undervandsbåden, særligt med henblik på at bestemme hvor den kommer fra.

 

Det lader til at hundene er bange for Philip Wernsturm. Jeg spærrer en lille hund inde i cellen med Philip Wernsturm og ser hvad der sker. Men ellers en interessant opdagelse.

 

Jeg opdager i avisen, at Prof. Albert Taylor lader til at være forsvundet. Jeg får overtalt nogle af de andre til at tage med ud og undersøge hvad der er sket – måske er det relevant.

 

Vi tager ud til Konen og snakker med hende. Det viser sig, at han har samarbejdet med Gregory Hall – en anden professor – til sent om aftenen på det seneste. Han har sagt det var vigtigt. Han plejer at få nogle breve – hun har det seneste. I brevet står der "Mødes klokken 7 i aften, det aftalte sted". Han forsvandt natten til søndag. Det lader til at der ikke er nogen hjemme onsdag, så der kan vi måske sende O'brian ind og finde ekstra oplysninger.

 

Næste dag mødes vi med Gregory Hall. De havde været lidt uvenner sidst de snakkede sammen. Gregory Hall er ren snakke-mand (ved meget lidt omkring produktet som sådan – en fremkaldelsesvædske), Gregory forsker sammen med en assistent Poul Clark, og de har et laboratorium ude i byen. Vi finder ud af at Poul Clark er hjemme, så vi tager ud til laboratoriet.

 

Vi bryder ind i laboratoriet. Vi leder efter eventuelle spor. Det lader til at der skete noget for halvanden uge siden – måske var det et gennembrud i forskningen som de holdt hemmeligt? Måske er det kilden til at han forsvandt?

 

O'Brian stjal et kamera derfra. Det skal han ikke slippe afsted med…

 

Comments

KaareMKjaer

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.