Vaesner

19. Spillegang: Alkymifotografen...

Juli 1914, som husket af Constantine Cornwall.

Jeg undersøger de væsker jeg har taget. Der lader ikke til at være noget mistænkeligt.

Låner nogle magneter fra universitetet til at lave undersøgelser på Dobbeltgængeren.

Vi tager ud til Poul Clark for at finde ud af hvad hans rolle i det her er. Han siger, at Hall har opfundet preparatet, men ved en tidligere samtale var det klart, at han ikke vidste så meget om det – måske var det ved et tilfælde at han fandt ud afdet? Det lader ikke til at være Poul der har skrevet noten til Prof. Albert Taylor. Han siger at de har været rundt at kigge på andre laboratorier, men ikke andre virksomheder. Der er dog en anden virksomhed som arbejder med det samme – Colemans. Det sidste stykke tid har Prof. Albert Taylor ikke arbejdet med fremkaldelsesvæsken fra Hall. Derimod har han arbejdet med en ny væske og en ny linse. Han brugte også levende ild (stearinlys) men den nye væske var ikke nær så brandfarlig, så det var åbenbart ikke et problem. Han forsøgte også at blive medlem af et eller andet forskningsselskab og der lader til at være en sammenhæng mellem dette og den nye tilgang.

O’Brian lukker hundene ud… så er vi fri for at høre for dem. De larmer alt for meget med Wernsturm i cellen.

Jeg snakker med Far om Coleman. De laver kameraer og er ret store på markedet. Meget større en Gregory Halls firma.

Jeg forsøger at finde ud af hvilke hemmelige selskaber jeg kan finde på universitetet. De eneste jeg støder på er nogen ved navn “Frimurerne”. Dem vil jeg langsomt arbejde mig lidt tættere på, måske er det dem Prof. Albert Taylor har haft noget at gøre med?

O’Brian tager afsted for at bryde ind hos Taylor. O’Brian kommer tilbage med dokumenter og et skrin fuld af juveler og smykker. Det havde været en dramatisk omgang hvor politiet fik omringet ham i huset og han slap kun ud ved at “skyde” op i luften og dermed skræmme politiet væk. Vi gemmer juvelerne i trofærummet og afleverer skøder og værdipapirer med en budbringer tilbage til palæet – de skal ikke mangle skødet på deres hus. Der er flere breve fra den samme person – tre ialt. Der er samme segl på alle breve, en flamme. Vi må forhøre os hos nogle lokale skrivere og se, om vi kan få identificeret seglet.

Vi undrer os lidt over hvor politiet kan komme fra. Mistanken falder umiddelbart på Hennigan som virkede lidt underlig. Men det kunne også være en anden der har talt over sig – eller Fru Taylor der fattede mistanke til vores spørgsmål…?

Næste dag hører vi om det bevæbnede røveri og Borgmesteren har anmodet om at politiet skal have lov til at bære revolvere til hverdag. Desuden klager han over det voksende problem med herreløse hunde…

Comments

KaareMKjaer

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.