Vaesner

21. Spillegang: Linser og Svindel

Juli 1914, som husket af Constantine Cornwall.

Diskussion af sabotage af Våben. O’Brien vil ikke nævne navne, men peger løst fingre i retning af jeg og Sir Winston. Vi diskuterede også sabotage af udstyr og opgaver, og jeg brugte muligheden til at rette en skjult anklage mod Frk. Highlord og hendes forstyrrende elementer af mit forsøg med Philip Wernsturm. Vi diskutere talerækkefølge, og fik forklaret de andre hvorfor det er vigtigt at holde talerækkefølgen. Næste emne var diskussion af aflåsningen af Philip Wernsturms celle. Det endte med at jeg fik ansvaret for at fodre ham. Oh well, sådan skal det vel være. En bid brød i ny og næ burde vel gøre det, det kan en irer jo klare sig med. Der blev diskuteret ansvar. Faderen fik ansvaret for biblioteket, jeg fik ansvaret for fængslet. Der var en længere diskussion omkring rengøring af fængslet. Jeg gør intet ud af gøre rent har jeg besluttet. Dobbeltgængeren bliver mit ansvar, som ønsket. Frk. Highlord fortalte hun havde fået stjålet nogle ting, og hun gerne ville have dem tilbage. Jeg støttede hende så stærkt som jeg kunne – jeg har agiteret hende lidt for meget, og det er ikke nyttigt at gøre mig så uvenner med hende. Mødet slutter med en anelse anstemt stemning, og et nyt møde bliver sat til om en uge.

Vi diskuterer hvordan vi skal gribe sagen med Prof. Albert Taylor an, men bliver enige om at udsætte det til i morgen.

Jeg arbejder videre med Dobbeltgængeren og hans undervandsbåd indtil næste dag.

Vi mødes omkring middag. Vi blive enige om at tage ud til Coleman i morgen under dække af, at vi vil købe en masse. Jeg bruger mere tid på at undersøge de mekaniske genstande.

Vi lægger en plan om at mødes med Hr. Coleman og forsøge at snyde oplysninger ud af ham med Sir Winston som udgiver sig Sir Wellington og Frk. Highlord som sekretær og undertegnede som Sir Wellingtons fætter. Vi får booket et møde til dagen efter igen, tirsdag.

O’Brien forsøger at skygge Coleman for at se om han kan finde nogle interessante oplysninger. Coleman snakkede noget om, at en konkurrent fik stjålet noget fra dem.

Vi mødes med dem tirsdag. Vi får bekræftet at der er nogen der har stjålet fremkaldevæske fra ham og han antyder, at det er Taylors firma. Det lader ikke til at han er den, som står bag bortførslen af Prof. Albert Taylor. Vi får fat i en smule fremkaldevæske. Han fortæller dog, at der er nogle der har forsøgt at sælge noget nyt fremkaldevæske og lokker ham ud til Queens park. Det skal vi undersøge nærmere.

Der ligger to laboratorier nær Queens park. Det er nok de steder vi skal undersøge. Vi beslutter at O’Brien skal overvåge det meste mistænkelige laboratorie et par dage.

Jeg får undersøgt væsken. Det stemmer overens med en af de væsker der var i Prof. Albert Taylors laboratorie. De har nok stjålet den fra ham.

O’Brien finder ikke nærmere ud af hvilket af laboratorierne der er mest skummelt. Han må overvåge dem begge lidt grundigere inden vi ved hvor vi skal lede. Han kom også op og slås med en hund, som han påstod var dresseret (hypnotiseret). Han havde forinden orienteret Rebecca Hennigan om at han ville være i området. Måske er det en måde at dække over hans inkompetence, måske er hun rent faktisk mere skummel end det lige tyder på. Jeg tror vi snart skal gribe til mere handling.

Comments

KaareMKjaer

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.