Vaesner

22. spillegang: Askezombien

Juli 1914, som husket af Constantine Cornwall.

Vi diskuterer frem og tilbage med den hund der overfald O’Brien, og om der var noget ekstravidenskabeligt over den. Jeg tror ikke det er tilfældet, men lige nu gælder det om at berolige O’Brien så han tør gå på gaden igen.

Den gamle og lidt nedslidte bygning rummer nogle studerende der kun er der om onsdagen. Vi lægger en plan der går ud på at forsøge at rekvirere et kort gennem Rebecca Hennigan over den nye bygning inden vi går ind. Hensigten er at forsøge at se om hun er ude på at angive os igen. Derfor siger vi, når vi har fået kortet, at vi er nødt til at udsætte vores plan om at gå ind fordi det er for kompliceret og derfor tager den gamle bygning først. Men samme nat tager vi i stedet den nye bygning og sætter Winstons tjener til at holde øje med den gamle bygning og ser om hun har pudset militæret på den.

Vi lægger en plan for hvordan vi kommer ind i den nye bygning. Den går på at bedøve vagten med Æter så vi kan arbejde derfra.

Heraf slog’anet – “Æter – Den Sikre Løsning”.

Vi bryder ind i den gamle bygning men finder intet.

Næste nat kaster vi os ud i vores plan. Vi får overmandet vagten og får ham bedøvet mens Faderen holder øje med den gamle bygning. Vi begynder at undersøge stedet. I det første laboratorie vi kommer til at der et væsen af en art. Jeg fortrækker kortvarigt og lader de to andre om at tage sig af problemet. De får den slået ihjel, og vi får undersøgt den. Det lader til at være Prof. Albert Taylor som er død og midlertidigt animeret ved brug af kemi og strøm.

I hans tegnebog finder vi en seddel med et navn “Carter Robinson” og “Ildkongens Tjenere”. Fra vagten finder vi ud af, at der er nogle velklædte folk med stok med messinghoved. Det tyder på at de har slået ham ihjel og stjålet linsen. Vi anmelder det til politiet så de kan finde hans lig og håndtere det af den rigtige vej.

Næste dag tager vi ud til Enkefru Taylor og fortæller hende, at vi antager at hendes mand er død. Vi får det gjort inden politiet, så hun ved, at vi har gjort noget.

Comments

KaareMKjaer

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.